BSO ´t Klavertje

De school gaat uit, tijd voor plezier en avontuur! Eerst even hangen op de bank. Kopje thee of limonade en je verhaal vertellen. En daarna? Doen wat je wilt en met wie je dat wilt; binnen spelen, buiten avonturieren of meedoen met een van de vele dagelijkse activiteiten, zoals knutselen, buiten potje voetballen of je huiswerk maken met hulp van de leiding.

De buitenschoolse opvang is geen verlengstuk van school, maar vrije tijd waarin kinderen van 4 tot 13 jaar zelf kunnen en mogen kiezen wat ze doen. De kinderen mogen ook een vriendje of vriendinnetje meenemen naar het Klavertje. In de vakanties kunnen de kinderen kiezen uit een afwisselend programma dat varieert van een jungledag tot een bezoek aan de speeltuin, van Olympische spelen tot een workshop “Circus”. In de zomervakantie doen er nog meer extra’s. We organiseren de meest uiteenlopende activiteiten in de openlucht, hutten bouwen, speurtocht of een spetterend waterfeest.

Flexibele opvang is mogelijk! Opvang tijdens schoolweken en vakanties is een optie maar ook alleen vakanties en/of studiedagen zijn mogelijk!

Het kan voorkomen dat de opvang wordt samengevoegd met onze locatie in Zevenbergschen Hoek, hier wordt u ten alle tijden van op de hoogte gebracht.

 

Pedagogisch Beleid BSO – 2014

 

Contactgegevens BSO het Klavertje:
Margrietstraat 28
4782 AH Moerdijk
bsohetklavertje@dezevendwergen.com
06-37649066

Aanmelden kan via onze website:

www.dezevendwergen.com

Laatste nieuws